Select Page

hruška – ribez – vanilija

  • Orehov masleni biskvit s karameliziranimi orehi
  • Vanilijeva krema s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
  • Ribezova krema na slaščičarski način iz sadnega pireja Les vergers Boiron s koščki hruške viljamovke
  • Hruškov mousse iz sadnega pireja Les vergers Boiron s tonka oreščki
  • Čokoladni svetleči obliv

mango – limeta – pasijonka

  • Madeleine biskvit
  • Polkandirana limeta s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
  • Pasijonkina krema na slaščičarski način iz sadnega pireja Les vergers Boiron
  • Limetina mlečna krema
  • Mangov mousse iz sadnega pireja Les vergers Boiron
  • Pasijonkin svetleči obliv

čokolada – malina

  • 10 komponentni čokoladni biskvit z Valrhona TROPILIA 55% čokolado
  • mandljev drobir
  • mousse mlečne čokolade Valrhona TANARIVA 33%
  • mousse temne čokolade Valrhona ASHANTI 67%
  • Namelaka bele čokolade Valrhona IVOIRE 35% s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
  • Malinina krema iz sadnega pireja Les vergers Boiron
  • kakavov svetleči obliv

čokolada – mango – pasijonka

  • 10 komponentni čokoladni biskvit z Valrhona TROPILIA 55% čokolado
  • Polkandirana pomaranča Les vergers Boiron
  • mousse temne čokolade Valrhona ILLANKA 67%
  • Namelaka bele čokolade Valrhona IVOIRE 35% s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
  • Mango-pasijonka krema na slaščičarski način iz sadnega pireja Les vergers Boiron
  • kakavov svetleči obliv

čokolada – višnja – mandelj

  • Hrustljavi disk z mandljevim drobirjem
  • Brezglutenski čokoladni biskvit z Valrhona TROPILIA 55% čokolado
  • Mandljev Cremeux iz Valrhona AMANDE 30,5% čokolado
  • Višnjeva krema iz sadnega pireja Les vergers Boiron z vloženimi višnjami
  • mousse temne čokolade Valrhona MANJARI 64%
  • kakavov svetleči obliv

Čokolada – jabolčni cider – jack daniels

  • Hrustljavi disk s praženo ajdo in mandljevim dorbirjem
  • Masleni biskvit z jabolki
  • Stepeni ganache bele čokolade IVOIRE 35%  z jabolčnim cidrom in Jack Danielsom
  • Krema iz jabolčnega cidra z koščki svežih jabolk
  • Mousse blond čokolade  Valrhona ORELYS 35%
  • Čokoladni svetleči obliv

malina – jagoda – vanilija

  • Mandljev dacquoise
  • Jagodna krema iz sadnega pireja Les vergers Boiron
  • Vanilijeva krema s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
  • Malinin mousse iz sadnega pireja Les vergers Boiron
  • Malinin svetleči obliv

pistacija – malina – vanilija

  • Brezglutenski pistacijev biskvit
  • Vanilijeva krema s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
  • Malinina krema iz sadnega pireja Les vergers Boiron z malinami
  • Pistacijev mousse iz Valrhona praliné pistache 42%
  •  svetleči obliv

lešnik – karamela

  • Lešnikov masleni biskvit
  • karamelni cremeux iz Valrhona DULCEY 32 % čokolade
  • polkandirana pomaranča
  • Pistacijev mousse iz Valrhona praliné noisette 66%
  • Karamelni svetleči obliv

jabolko

Breskev