hruška – ribez – vanilija
- Orehov masleni biskvit s karameliziranimi orehi
- Vanilijeva krema s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
- Ribezova krema na slaščičarski način iz sadnega pireja Les vergers Boiron s koščki hruške viljamovke
- Hruškov mousse iz sadnega pireja Les vergers Boiron s tonka oreščki
- Čokoladni svetleči obliv
mango – limeta – pasijonka
- Madeleine biskvit
- Polkandirana limeta s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
- Pasijonkina krema na slaščičarski način iz sadnega pireja Les vergers Boiron
- Limetina mlečna krema
- Mangov mousse iz sadnega pireja Les vergers Boiron
- Pasijonkin svetleči obliv
čokolada – malina
- 10 komponentni čokoladni biskvit z Valrhona TROPILIA 55% čokolado
- mandljev drobir
- mousse mlečne čokolade Valrhona TANARIVA 33%
- mousse temne čokolade Valrhona ASHANTI 67%
- Namelaka bele čokolade Valrhona IVOIRE 35% s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
- Malinina krema iz sadnega pireja Les vergers Boiron
- kakavov svetleči obliv
čokolada – mango – pasijonka
- 10 komponentni čokoladni biskvit z Valrhona TROPILIA 55% čokolado
- Polkandirana pomaranča Les vergers Boiron
- mousse temne čokolade Valrhona ILLANKA 67%
- Namelaka bele čokolade Valrhona IVOIRE 35% s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
- Mango-pasijonka krema na slaščičarski način iz sadnega pireja Les vergers Boiron
- kakavov svetleči obliv
čokolada – višnja – mandelj
- Hrustljavi disk z mandljevim drobirjem
- Brezglutenski čokoladni biskvit z Valrhona TROPILIA 55% čokolado
- Mandljev Cremeux iz Valrhona AMANDE 30,5% čokolado
- Višnjeva krema iz sadnega pireja Les vergers Boiron z vloženimi višnjami
- mousse temne čokolade Valrhona MANJARI 64%
- kakavov svetleči obliv
Čokolada – jabolčni cider – jack daniels
- Hrustljavi disk s praženo ajdo in mandljevim dorbirjem
- Masleni biskvit z jabolki
- Stepeni ganache bele čokolade IVOIRE 35% z jabolčnim cidrom in Jack Danielsom
- Krema iz jabolčnega cidra z koščki svežih jabolk
- Mousse blond čokolade Valrhona ORELYS 35%
- Čokoladni svetleči obliv

malina – jagoda – vanilija
- Mandljev dacquoise
- Jagodna krema iz sadnega pireja Les vergers Boiron
- Vanilijeva krema s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
- Malinin mousse iz sadnega pireja Les vergers Boiron
- Malinin svetleči obliv
pistacija – malina – vanilija
- Brezglutenski pistacijev biskvit
- Vanilijeva krema s tahiti vanilijo Alain Abel otok Bora Bora
- Malinina krema iz sadnega pireja Les vergers Boiron z malinami
- Pistacijev mousse iz Valrhona praliné pistache 42%
- svetleči obliv
lešnik – karamela
- Lešnikov masleni biskvit
- karamelni cremeux iz Valrhona DULCEY 32 % čokolade
- polkandirana pomaranča
- Pistacijev mousse iz Valrhona praliné noisette 66%
- Karamelni svetleči obliv
jabolko

Breskev
